International
English language, informative prices are shown in euros
Magyarország
Magyar nyelvű oldal, az árak forintban vannak megjelenítve


Szállítási és fizetési feltételek

A megrendelt termék / házhoz szállítás díjának fizetésének módja, számlázás

Termékeinkről minden esetben névre szóló, ÁFA-s számlát állítunk ki.

A számla kiegyenlítésének módja lehet:

  • Utánvét:  Ilyenkor Ön a terméket kiszállító TRANS-O-FLEX Hungary Kft. munkatársának adja át a vételárat.
  • Bankkártyás fizetés: A legtöbb Magyarországon használt kártyát elfogadjuk.
  • PayPal:  Gyors, egyszerű és biztonságos fizetési megoldás. Ha nincs PayPal regisztrációja, akkor a bankkártyáját is használhatja!
  • Átutalás
  • Készpénzes fizetés személyes átvételkor.

A megrendelt terméket utánvét esetén a csomag átvételekor a futárnak kell kifizetni. A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz. A számlát és a garancia levelet, valamint az ÁSZF egy példányát (különös tekintettel az elállásra vonatkozó szabályokra)  a csomag tartalmazza. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!


Házhozszállítás, információk

Webshopunk megrendeléseit a TRANS-O-FLEX Hungary Kft teljesíti, Magyarország területén. Amennyiben Magyarországon kívülre szeretne szállítani, a szállítás díjáról kérjük előre tájékozódjon elérhetőségeinken! A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban. Amennyiben ebben időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet megadni. A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg, az át nem vett csomagok szállítási költségét a megrendelőre terheljük!


Felhívás a csomagok átvételével kapcsolatosan

Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak, elletve azt már előre kiegyenlítette! Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani.

Házhozszállítás díjszabása

Rendelésenként 1.150,- Ft

Minden leadott (30.000,- Ft termékösszeg alatti) megrendelés kiszállítási díja 1.150,- Ft.


30.000,- Ft felett ingyenes kiszállítás

30.000,- Ft megrendelt termékösszeg felett ingyenes kiszállítást biztosítunk, KIVÉVE AZON TERMÉKEKET, AHOL EZ KÜLÖN JELÖLÉSRE KERÜL.

Welcome!

We have detected, that you’re visiting us from outside of Hungary. Would you like to visit our international website?
You can chage this settings at every time on the top of the page.