International
English language, informative prices are shown in euros
Magyarország
Magyar nyelvű oldal, az árak forintban vannak megjelenítve
cikkszám: 719912
(0)

NAD M10 BluOs integrált erősítő és hálózati média lejátszó

1.199.990 Ft/db
Stream-elje zenéit nagy felbontásban, élvezze aMulti-Room Audio nyújtotta előnyöket, játssza le az MQA kódolású felvételeket, csatlakoztassa hangsugárzóit és mindezt végezze hangvezérléssel: a NAD M10 BluOS streamer-erősítő minderre kínál egy egydobozos megoldást!


Készleten
Ingyenes szállítás
Színek:
Mennyiség
Specifikáció
Termékleírás
Értékelések (0)
Letöltések
Specifikáció

Specifikáció

BluOS digitális adatfolyam kezelő erősítő
Hibrid Digitális nCore erősítő
Szinuszos teljesítmény
2 x 100 W 8/4 ohmon
Zenei teljesítmény
160 W 8 ohmon, 300 W 4 ohmon
32 bites/384 kHz-es ESS Sabre DAC
igen
1 GHz-es órajelű ARM® CORTEX A9 processzor
igen
Dirac Live Room Correction* teremakusztika korrigáló rendszer
igen
Színes TFT kijelző közelítés-érzékelővel
igen
Támogatja az Amazon Alexa hangvezérlést
igen
AirPlay 2 támogatás*
igen
Az AirPlay 2 felületen keresztül támogatja a Siri hang-asszisztenst
igen
Kétirányú Qualcomm aptX HD Bluetooth kapcsolat
igen
BluOS többhelyiséges kompatibilitás
igen
Gigabit Ethernet
igen
HDMI eARC
igen
USB A típusú bemenet
igen
Sztereó vonalszintű bemenet
igen
koaxiális/optikai digitális audió bemenetek
igen
Előerősítő, mélynyomó kimenetek
igen
IR infravörös távvezérlő bemenet, 12 V-os trigger kimenet
igen
iOS, Android, Mac OS, Windows alatt futó alkalmazás
igen
Crestron, Control4, RTI, URC, Elan, Lutron, iPort okosotthon vezérlő támogatás
igen
Az alkalmazás számos (Amazon, Spotify,Tidal, TuneIn, Napster, Deezer, Qobuz és még sok más) első osztályú zeneszolgáltatást támogat
*Ezeket a szolgáltatásokat majd csak egy későbbi programfrissítés után tudja igénybe venni.
​Figyelem! Az M10 készülékkel egy Dirac Live licencet is kap, amelyet a tapasztaltabb felhasználók díjfizetés ellenében a több és magasabb szintű szolgáltatást nyújtó Dirac Live Full Frequency, vagyis a teljes frekvenciaspektrumra kiterjedő változatra bővíthetik.
Termékleírás

Termékleírás

NAD M10 BluOS digitális streamer-erősítő

Sokat változott az audió világ az utóbbi években. Korábban szinte csak lemezen voltak elérhetőek az igazán kiváló minőségű felvételek, ma már sokkal inkább az Internetről töltjük le azokat. Ráadásul ezek a digitális felvételek nem csak jobban szólnak a korábbi lemezeknél, de sokkal könnyebben és nagyobb választékban is érhetőek el. Ma már digitális zenetárakból, virtuális könyvtárakból válogathatjuk ki a meghallgatni, vagy az otthoni zenetárunkba felvenni kívánt felvételeket. Igényeinknek, vagy ízlésünknek megfelelő lejátszási listák közül választhatunk, vagy készíthetünk magunk is ilyeneket, a több helyiséget is kiszolgálni tudó rendszerek elterjedésével pedig a jó minőségű zene otthona bármely zugában elérhetővé vált. A NAD Masters M10 készülékkel mindezeket az előnyöket a legkifinomultabb erősítéstechnikával párosítva tesszük elérhetővé és olyan eszközt biztosítunk, amellyel egyetlen készülék használatával juthat el a hetedik audió mennyországba.

A BluOS TESZI IGAZÁN KÜLÖNLEGESSÉ AZ M10-ET

A BluOS a jelenleg elérhető legkifinomultabb digitális adatfolyam kezelő és többhelyiséges operációs rendszer. A kompatibilis készülékek gyorsan növekvő száma is mutatja, hogy a BluOS felülmúlhatatlan felhasználói élményt nyújtva egyesíti szerves egységbe a készülékeket és az azokat működtető programot. A ma kapható egyetlen vezeték nélküli nagyfelbontású többhelyiséges rendszer, a BluOS a nagyfelbontású digitális adatfolyam kezelés új szabványát, a Master Quality Authenticated (MQA, minősített mesterszalag minőség) technológiát is támogatja. Mintegy 15 díjmentes, illetve előfizetéses szolgáltatást, a helyben tárolt digitális zenekönyvtárakat is támogató BluOS hihetetlenül sokoldalúvá teszi az M10-es készüléket. Pofonegyszerűen adhat új helyiségeket a rendszerhez, a Bluesound mindent tudó egydobozos hangsugárzóival költséghatékonyan varázsolhat zenét otthona minden zugába, de természetesen NAD, DALI és még számos más kiváló minőségű hangsugárzóval is kiépítheti a rendszerét, hogy otthonában bárhol lenyűgözően jó hangzásban élvezhesse a zenét.

EGYEDÜLÁLLÓ ELEGANCIA

A többszörösen díjnyertes DF-ID ipari formatervező csapat által tervezett ruhába öltöztetett M10 minimalista stílusával új szintre emelte a szórakoztatóelektronikai termékek eleganciáját. A tetszetős arányok és a tökéletes anyagválasztás, többek között a tömör, szálcsiszolt felületű alumínium és a sima üveg tökéletes harmóniát sugall. A készülék Wi-Fi kapcsolaton keresztül kapcsolódik a BluOS alkalmazáshoz, a felhasználónak valójában hozzá sem kell érnie a készülékhez. De ha mégis ezt teszi, ahogy közeledik a készülékhez, a nagyfelbontású érintőpanelen a megjelenítés a „Most játszott” képernyőről a vezérlőpanelre vált át, lehetővé téve azt, hogy a készülék csaknem valamennyi funkcióját erről a kezelőfelületről vezérelje, anélkül, hogy ehhez meg kellene nyitnia az okostelefonon, vagy táblagépen futó alkalmazást.

EGYEDÜLÁLLÓAN NAGY TELJESÍTMÉNY

Az M10 a NAD legkifinomultabb Masters Series technológiáját használja, hogy egyedülállóan magas szintű hangzásteljesítményt tudjon biztosítani. A szakmai körökben nagy visszhangot kiváltott Hypex nCore erősítő fokozat csúcsminőségű hangzást garantál, a hibrid digitális erősítő gyakorlatilag bármilyen hangsugárzót gond nélkül meg tud hajtani. A rendkívül hatékony és figyelemre méltóan nagy teljesítményt nyújtó M10-es készülék a zene legfinomabb rezdüléseit is hitelesen, az élő zené varázsát az otthonába hozva tudja tolmácsolni. A korszerű technológiának és a gondos tervezésnek köszönhetően a készülék a legdinamikusabb zenei történéseket is erőlködés nélkül szólaltatja meg teljesen zajmentesen.

EGYSZERŰEN ÉS KÖNNYEN ÉPÍTHETŐ AZ OKOS OTTHON RENDSZEREKBE

A tervezők jelentős figyelmet fordítottak arra, hogy az M10 teljesen kompatibilis legyen a napjaink vezető okos-otthon technológiáival és rendszereivel (mint például az Apple, Crestron, Control4, Lutron és számos más márka). Ez azt jelenti, hogy az okos otthonok világításával, árnyékolásával, fűtésével, hűtésével és biztonságtechnikájával együtt ugyanazon a vezérlő felületen keresztül vezérelheti a BluOS alapú többhelyiséges zenelejátszó rendszerét is. A csatoló felületeink rendelkeznek a biztonságos és megbízható működést igazoló tanúsítványokkal. Testre szabható BluOS alkalmazások érhetőek el az iOS, vagy az Android alapú mobil eszközökhöz és táblagépekhez, de Windows és/vagy Apple iOS alatt futó asztali számítógépekről is egyszerűen vezérelheti a rendszert.

ÉRINTÉS NÉLKÜLI HANGVEZÉRLÉS ALEXA RÉVÉN

Adja a BluOS Voice Skill (hangfelismerő) beépülő programot az Amazon Alexa alkalmazáshoz és máris érintés nélkül, a hangjával, egyszerű, tömör utasításokkal vezérelheti a személyes zenekönyvtárában szereplő, vagy a digitális adatfolyam szolgáltatók révén elérhető zeneszámok, műsorok, lejátszási listák lejátszását, vagy akár több helyiséges megszólaltatását. (Figyelem! Ez a szolgáltatás Magyarországon jelenleg még nem, vagy akadozóan vehető csak igénybe!) Egy Echo eszközt is a rendszerbe iktatva kérheti Alexát, hogy népszerű felvételeket játsszon le a Tidal kínálatából, sorolja be az elmentett lejátszási listákat, állítsa be a hangerőt az egyes helyiségekben, vagy megkérdezze, hogy most mi szól éppen a konyhában. Nincs Echo eszköze, de mégis szeretné kipróbálni, hogy hogyan működik a hangvezérlés? Ez sem akadály! Töltse le az Amazon Alexa alkalmazást, aktiválja a hangfelismerést, koppintson rá a Beszéd buborékra az Amazon Alexa alkalmazás alsó fiókjában és mondjon valamit a rendelkezésre álló utasítások közül!

A ZENÉT HALLANI, NEM LÁTNI KELL!

A NAD M10 a csúcskategóriás audió készülékek új generációját képviseli. Luxus kivitelű, okos szerkezet, de ugyanakkor igen diszkrét a megjelenése és a viselkedése. Nagyjából arra és még többre képes, mint amit korábban egy műszerszekrénynyi készülék együtt tudott nyújtani, de sok vonatkozásban sokkal többet tud nyújtani azoknál. Az elegáns kivitelének és kompakt méretének köszönhetően kevés helyet foglal, de akár el is rejthető, elegáns megjelenése és a színes előlapi kijelző mégis inkább arra csábítja majd, hogy szem előtt, a középpontban hagyja az M10-es készüléket.


Értékelések (0)

Értékelések

Hozzászólás(0)

Értékelés:
Vélemény:
Letöltések

Letöltések

Hasonló termékek
Utoljára megtekintett termékek
Hasonló termékek
Mesterhangolású, elegáns kialakítású SACD / CD-lejátszó integrált digitális forrásokkal. Tartalmazza a Marantz Musical Mastering feldolgozást és egy nagyon alacsony zajszintű, kristálytiszta előerősítőt. Az SACD 30n sokféle nagy felbontású fájlt és streaming szolgáltatást támogat. Tökéletes párja a ...
1.099.990 Ft
A 40 éves RUBY évfordulójára Ken Ishiwata és csapata készítette el ezt a két audiofil drágaköveket egyedi készítésű alkatrészekkel. A KI Ruby sorozat precízen készített és virtuálisan hangolva van, hogy a legélvezetesebb hangot nyújtsa az érzékek erősítéséhez.Gyűjtői darab Egyénileg gravírozott és s...
1.399.990 Ft
A 40 éves RUBY évfordulójára Ken Ishiwata és csapata készítette el ezt a két audiofil drágaköveket egyedi készítésű alkatrészekkel. A KI Ruby sorozat precízen készített és virtuálisan hangolva van, hogy a legélvezetesebb hangot nyújtsa az érzékek erősítéséhez.Gyűjtői darab Egyénileg gravírozott és s...
1.399.990 Ft
Alkalmazott csövek: 4 x KT66; 4 x ECC88; 2 x ECC83Bemeneti csatorna: 3 x Vonalszint, 1 x MM / MC phono (választható) és Tape Monitor​Kimenő teljesítmény: 2x25W (8 Ohm) THD: 0,06% @ 15W (9700Hz)Jel-zaj arány:> 95dBr (ref 25W a 8R)Zajszint: -98dB (275mV bemeneti)Frekvencia átvitel: 20Hz-20kHz (+ 0 ...
1.299.990 Ft
Az NA-11S1 Premium Network Audio lejátszó vitathatatlanul a legfejlettebb következő generációs készülék, amely valaha is elérhető volt. Bevezetése az idei Premium kollekcióban egy igazi mérföldkő a Marantz történelmében és emellett egy fontos alkalom minden audiofil rajongó számára. Miért is? Mert m...
1.199.990 Ft
Utoljára megtekintett termékek