Cikkszám: 25124
(0)

TEAC CD650 CD lejátszó

74.990 Ft/db 79.990 Ft/db
A TEAC név a világon mindenhol megegyezik a kimagasló hifi és házimozi komponenssel. Nem meglepô, ha a TEAC termékek már 1953 óta, a cég elsô orsós magnójának megjelenése óta a piac egyik vezetôjévé váltak.

A japán TEAC cég folyamatosan részt vett a zene és a hang rögzítési és tárolási technológiáinak fejlesztésében. Termékeik lenyűgözô sorozata az elmúlt 50 évben nagy hatással volt életünkre. Ha TEAC készülékén zenét hallgat, szinte biztos, hogy azt egy olyan stúdióban rögzítették, ahol professzionális Tascam berendezéseket használnak. A világ minden jelentôs stúdiójában a felvételi és a gyártási folyamat részei a Tascam gépek.
1 - 3 nap
Ingyenes szállítás
Színek:
Mennyiség
Specifikáció
Termékleírás
Értékelések (0)
Letöltések
Specifikáció

Specifikáció

Audio CD, CD-R/RW
CD-R, CD-RW, Audio CD
MP3-lemez lejátszás
Audio D/A átalakító
192 kHz/24 bites
Digitális kimenet digitális felvételkészítéshez
Fejhallgató-kimenet hangerőszabályzóval
Ismétlés
Véletlenszerű lejátszás
Programozható lejátszás
Pontmátrix kijelző
Analóg audiokimenet (RCA - pár)
1 db
Digitális hangkimenet
optikai
Fejhallgató-kimenet
USB-csatlakozó
Méretek (szélesség x magasság x mélység - mm)
435 x 93 x 275
Magyar nyelvű használati utasítás
Sztereó audiokábel (RCA)
Termékleírás

Termékleírás

A Tascam – mint a TEAC Corporation tagja – termékei mellett a TEAC nevéhez fűzôdik még számos olyan terület, amely az adatrögzítéssel kapcsolatos. Ilyenek például azok a precíziós, mérnöki pontossággal megtervezett és elkészített, a repülésben, űrkutatásban és orvostudományban alkalmazott adatrögzítô és lejátszó készülékek, melyek minôségén és megbízhatóságán sokszor emberi életek múlhatnak.   

A mindennapokban pedig szinte már mindenki találkozott a TEAC számítástechnikában használatos CD/DVD lejátszóival, CD/DVD íróival és TAEC márkanévvel ellátott CD illetve DVD lemezekkel is.   

A TEAC termékek megbízhatóságát fémjelzik azok a vezetô számítástechnikai cégek is, melyek termékeikben is a csúcsminôségű TEAC CD/DVD olvasókat használják.   

A hifi és a High End világában azonban minden zenerajongó tisztában van azzal, hogy a TEAC tervezte a világ legprecízebb, vibrációmentes VRDS (Vibration-free Rigid Disc-clamping System) CD mechanikáját is.

Értékelések (0)

Értékelések

Hozzászólás(0)

Értékelés:
Vélemény:
Letöltések

Letöltések

Hasonló termékek
Utoljára megtekintett termékek
Hasonló termékek
A Yamaha bejelentette, hogy már meglévő, egyébként is bőséges kínálatát tovább bővíti az CRX-332 típusjelzésű otthoni audiorendszerrel. Konkrétan egy kompakt méretű, könnyű, mindössze 2,3 kilogramm súlyú mikro toronyról van szó, amely tulajdonságait tekintve egy teljesen átlagos terméknek tűnik.
...
79.999 Ft
-15%
Nagy precizitású 32-bit 192 kHz D/A konverter Eredeti Denon AL32 Jelfeldolgozás DAC-Master Clock design CD-R/CD-RW lejátszás (MP3, WMA) USB port az USB memóriákról és az iPod / iPhone készülékekről történő közvetlen lejátszáshoz Alaposan megtervezett vibráció-mentes design Közvetlen Mechanikai Alap ...
99.990 Ft 84.990 Ft
-15%
A Marantz CD-5005 CD lejátszó, CD-R és CD-RW lemezeket is gond nélkül kezeli, az Audio CD-n kívül a MP3 és WMA fájlokat is. A tömörített hangfájlokat kiváló minőségű hangzássá javítja fel. A magas minőségről olyan technikai megoldások gondoskodnak, mint az új továbbfejlesztett CS4398 DAC, az új Cd m...
99.990 Ft 84.990 Ft
Elegáns megjelenésű asztali CD lejátszó. Audio CD CD-R/RW:CD-R/RW MP3/WMA audio lemezek lejátszása. A WolfsonŽ 192 kHz/24-Bit D/A konverternek köszönhetően kiváló minőségben szólalnak meg zenei felvételei....
94.990 Ft
Kiemelkedő minőségű, rendkívül jó ár/érték arányú CD játszó, amely USB csatlakozásának köszönhetően külső meghajtókról is képes zemnét játszani!...
94.900 Ft
Utoljára megtekintett termékek